DIERENPENSION
DE COMPAGNON

Alles wat hun hartje begeert

Gelegen in het natuurgebied fochteloŽrveen heeft ons dierenpension alles om het uw hond of kat naar de zin te maken. Ruime verwarmde binnenverblijven, overdekte buitenverblijven, speelvelden (volop rennen en ravotten!), veel aandacht, een uitstekende verzorging en eerste klas voeding individueel gericht op uw hond of kat.

Veiligheid voorop

Natuurlijk is hun veiligheid gegarandeerd. Hygiene en gezondheidszorg staan op een hoog peil. Dankzij een individuele benadering krijgt uw hond veel persoonlijke aandacht. Poezen kunnen klimmen, klauteren en met mooi weer heerlijk buiten genieten van het zonnetje. Bovendien zorgt regelmatige toezicht ook in de avond en nacht voor rust in de roedel. U gaat met een gerust hart op vakantie of op zakenreis.

En meer service

Kom gerust een kijkje nemen (wel even bellen graag) en oordeel zelf over de zorg die aan uw huisdier besteed wordt. Heeft u vervoersproblemen voor uw huisdier? Tegen een redelijke vergoeding wordt hij/zij gebracht en gehaald door ons.

Waar moet u op letten

- honden
Zorg voor recente vaccinaties tegen hondenziekte en parvo virus (niet ouder dan 1 jaar of korter dan 3 weken). Daarnaast is het verplicht om de hond in te laten enten tegen kennelhoest. Geef gerust zijn kussen of deken mee. Mand hoeft niet, die staat voor hem klaar.

- katten
Zorg voor recente vaccinaties tegen katte-ziekte (niet ouder dan twee jaar of korter dan 3 weken) en niesziekte (niet ouder dan een half jaar of korter dan drie weken).